Home

Cruz Webmarketing & Webdesign

Tegenwoordig zijn er steeds meer organisaties die meevaren op het succes van Internet. Het internet is niet meer weg te denken in de tijd van nu. Als ondernemer moet u de kansen die het internet nu bieden benutten. Doet u dit niet dan zullen uw concurrenten hier dankbaar gebruik van maken en een voorsprong nemen.


Cruz Webmarketing is een full service internet bureau, werkzaam op het gebied van internet marketing, webontwikkeling, vormgeving & webdesign. In principe bieden wij dus het gehele pakket aan, van traditionele media tot nieuwe media voor uw bedrijf. Ons doel is het realiseren van effectief en betaalbaar maatwerk.
Tevens zorgen wij ervoor dat het uiterste uit uw website wordt gehaald, er komt namelijk veel meer bij kijken dan u denkt. Alleen een goed functionerende website met een mooi ontwerp is niet genoeg, er zijn natuurlijk ook bezoekers nodig anders heeft de website geen functie. Veel mensen beseffen dit niet waardoor hun website slechts dient als visitekaartje.

Cruz Webmarketing is gelokaliseerd in Stramproy, Weert, Limburg. En heeft specialisten in dienst of werkt met professionele partners samen die jarenlange ervaring hebben in hun vakgebied. In het kort omvat Cruz-Webmaketing de volgende expertises:

 

  • Online Marketing, online communicatie, marktonderzoek consultancy & advies.
  • Zoekmachine Marketing: Zoekmachine Optimalisatie SEO, Linkbuilding
  • Webdesign, doelgroeponderzoek omzetten naar grafisch ontwerp, HTML & CSS.
  • Website Ontwikkeling, webdevelopment (CMS websites en Webshop), Programmeerwerk en Scripting.
  • Subsidie : Marktonderzoek en Strategische marketing voor uw bedrijf is vaak mogelijk met een groot of volledig gedeelte gesubsidieerd. Cruz Webmarketing helpt u hierbij.

Wij zullen er alles aan doen om u te helpen met klantenwerving. Het vergroten van uw naamsbekendheid, personeelswerving en hoge posities in Google behalen zijn zaken die een belangrijke rol spelen. Meer bezoekers, potentiële klanten, op uw website is het gevolg. Of het nu traditionele media of nieuwe media is, of een combinatie van media, wij als fullservicebureau zullen het hele traject voor u verzorgen. Van idee, concept, strategie tot en met realisatie.

 

Internet Marketing

Meer omzet zowel uit bestaande als nieuwe klanten halen.

Als u meer bezoekers, transacties of meer potentiele klanten wenst, kunt u dat natuurlijk doen via traditionele dure marketing methodes zoals radio, mailings of advertenties. Maar waarom zou u...?
U wilt meer bezoekers?

Linkbuilding, zoekmachine optimalisatie & advertenties

Steeds meer bedrijven en consumenten gebruiken zoekmachines als Google, Yahoo en Live search wanneer men op zoek is naar een bepaald product of dienst. Zoekmachinemarketing: Optimalisatie en Adverteren via zoekmachines.
U wilt een nieuw website?

Nieuw webdesign, betere communicatie of techniek

Als u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen of niet meer tevreden bent over uw huidige webdesignbureau of webdesigner dan is het belangrijk om al in een vroeg stadium rekening te houden met webdesign
Online leadgeneration

Nieuwe klanten, extra omzet

Zoekt u nieuwe klanten en rendement via internet? Cross Internetmarketing is specialist in leadgeneratie & klantenwerving via online marketing. De combinatie vormgeving-webdesign-communicatie-usability en marketing zorgen voor vele online leads.


Nog niet overtuigd van het internet? Hier nog even de feiten :
    * Ruim 10 miljoen Nederlanders (70%) hebben toegang tot internet.
    * 98% van de internetters gebruikt zoekmachines.
    * 80% van alle internetgebruikers vindt zoeken via zoekmachines de beste manier om informatie te vinden.
    * 85% van de consumenten beschouwt een merk in de topposities van zoekresultaten als een topmerk.
    * 68% van de potentiële kopers via zoekmachines maakt kennis met nieuwe aanbieders.
    * 50% van de online aankopen komt voort uit een zoekopdracht.
    * Enkel de 1ste, 2de en in mindere mate de 3de pagina`s van zoekmachine-resultaten worden bekeken.

Cruz webmarketing zorgt ervoor dat uw website optimaal vindbaar wordt én blijft binnen de belangrijkste nationale en internationale zoekmachines. Cruz webmarketing kan u top-posities in zoekmachines verzorgen met als gevolg een vergroting van het aantal bezoekers op uw website. Dit zal zorgen voor een enorme stijging van het aantal offertes, verkopen, aanmeldingen, inschrijvingen en branding. Dit alles via uw website en daarbuiten. Een website die niet enkel geld kost maar een website met return on investment.
Zeer waarschijnlijk kunnen uw potentiële klanten u in de huidige situatie niet vinden of u bent op te weinig keywords vindbaar. Een situatie die wij voor u kunnen oplossen. Een snel te integreren en populaire webmarketing oplossing is :

Zoekmachine Marketing. Zoekmachine Marketing bestaat uit :

SEO (Search Engine Optimization) oftewel Zoekmachine optimalisatie:
Hoge posities in de standaard zoekresultaten met behulp van webmarketing en technische afstemming van uw website op het algoritme van zoekmachines

SEM: (Search Engine Marketing) oftewel zoekmachine marketing:
Per situatie optimaal uitgebalanceerde & doelgerichte campagnes naast en boven de zoekresultaten van zoekmachines via Google AdWords en/of Bing & Yahoo

Copyright © 2024 Internet Marketing: Webdesign, CMS Website, Google SEO Zoekmachine-Optimalisatie & -Adverteren & juridisch Sitemap