Home / Gratis Internet Marketing of Zoekmachine Optimalisatie voor uw bedrijf?

Gratis Internet Marketing of Zoekmachine Optimalisatie voor uw bedrijf?


Geen tijd zin of geld om te investeren in een beter online bereik voor uw bedrijf?

Slechte beslissing in ieder geval want u moet het niet zien als een kostenpost maar juist als een investering die uw bedrijf de komende jaren heel wat aanvragen van potentiele klanten zal opleveren.

De kop gratis roept vaak veel weerstand op, omdat het in zijn geheel niet gratis of kosteloos is vaak. Maar Cruz-Webmarketing biedt u werkelijk twee mogelijkheden:

1 : Mercuriusgids:

Vermeld uw bedrijf in de Mercurius internetbedrijvengids.

Deze website is gemaakt om bedrijven in zowel Nederland als Belgie beter vindbaar te maken op het internet. En dat met namen i.c.m. Zoekopdrachten die bezoekers intikken als zoekmachines als Google. Als u de systematiek van het internet en met name zoekmachines niet begrijpt is het misschien lastig te begrijpen maar probeert u het toch maar eens. Let er dan wel even op dat u *1 een goede omschrijving geeft van uw bedrijf (wat voor iets doet u, hoe noemt men dit beroep / branche) en *2 de juiste zoekwoorden zowel in deze omschrijving gebruikt alswel deze in te vullen bij de zoekwoorden in de juist velden.

Hoogstwaarschijnlijk merkt u al dat u aanvragen krijgt binnen enkele weken tot maanden. Dit kunt u zien bij de verwijzende sites in uw statistiekenprogramma (bijvoorbeeld Google Analytics) of kunt u merken door bepaalde zoekwoorden in te voeren bij Google + de regio waarin uw actief bent.


2 : Organisatie onderzoek mogelijkheden E-Business (internetmarketing) voor uw bedrijf:

Als bedrijf met een Nederlands KVK nummer is het mogelijk om subsidie te verkrijgen in de vorm van een innovatievoucher. Met de subsidie van de innovatievoucher kunt u consultancy en advies kosteloos inkopen bij kennisinstellingen en dus kennis voordelig voor u laten werken. Min of meer een cadeau/waardebon van de overheid welke besteed kan worden voor het inwinnen van advies. Uitgebreide info hierover is te lezen op de CIMsite.nl een website speciaal opgericht voor info over subsidie voor mkb zoals de innovatievoucher.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deze innovatievoucher te gebruiken voor de complete innovatie sessies over strategische (internet) marketing of een onderzoek laten doen naar de mogelijkheden van ebusiness voor uw organisatie.

http://www.cimsite.nl/marktonderzoek.html

http://www.cimsite.nl/internetstrategie-ebusiness-onderzoek.html


Bijkomend voordeel van het doen van deze sessies is dat een eventueel vervolg op gebied van (internet) marketing / reclame of bijvoorbeeld een website sneller en dus goedkoper uitvoerbaar zouden moeten zijn. De reden hiervoor is dat een groot gedeelte positionering, communicatie en marktonderzoek alsmede doelgroep bepaling (PMC) al naar voren komt tijdens deze innovatiesessies. Deze extra kosten hoeft u vervolgens niet meer door een webdesign / marketing communicatie en/of reclame bureau te laten maken voor een meer succesvolle (online) positionering. M.a.w. men kan sneller beginnen met de technische bouw en grafische vormgeving van de website of campagne. Overigens zijn de bouw en vormgeving absoluut niet subsidiabel met deze subsidie!

Ook als u een volledig andere kennisvraag bij een Hogeschool wenst neer te leggen is dit uiteraard mogelijk. Want u bepaald als ondernemer de te bepalen kennisvraag welke voor uw organisatie als innovatief aangemerkt kan worden. Bezoek de www.CIMsite.nl voor meer informatie.

Copyright © 2022 Internet Marketing: Webdesign, CMS Website, Google SEO Zoekmachine-Optimalisatie & -Adverteren & juridisch Sitemap